2014-03-02 04:22:45• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szembe kellene néznie a hibáival

Napi horoszkóp március 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön bármire képes, csak hogy a partnerét kiengesztelje, és maga mellett tudhassa. Azonban néhanapján erőt is kell mutatnia, különben a végén még ön fog neheztelni rá a saját gyengesége miatt. Igaz, van úgy, hogy a gyengeség erő. De ez csak nőkre igaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha ön magányos, akkor már egyre erősödik önben a gondolat, hogy változtasson ezen. Ehhez azonban először is az önbizalmát kell helyreállítania. Lehet, hogy túl kevés van, de az is lehet, hogy túl sok. Az utóbbi is baj lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha még mindig magányos, pedig számtalan udvarló, vagy singli nő zsongja körül, akkor talán az a baj, hogy túl válogatós, azaz túlságosan magasra helyezte a mércét. Pedig volna egy a jelentkezők közül, aki a szívének kedves lehet. Ma felismerheti őt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre szembe kellene néznie a hibáival: ez az első lépés ahhoz, hogy végre úrrá is legyen rajtuk. De ez csak akkor lehetséges, ha önt is valóban zavarják. A bizonytalansága azonban egészen biztosan ilyen tényező.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Próbáljon meg minél több időt a partnerére szánni, vele eltölteni. Persze nem úgy, hogy ráerőszakolja a saját akaratát, vagy ellenkezőleg, szolgai módon ugrál körötte. A közös örömben eltöltött idő lehet az összekötő kapocs.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szeretne egy kicsit pihenni végre, de számtalan teendője nem engedi, hogy ezt meg is tegye. A felgyülemlett feszültség estére már teljesen kimerültté teszi. Ideje egy kis kikapcsolódásnak: egy ismerőse bulizni hívja. Hagyja a családját a párjára és menjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól kezdődik ez vasárnapja: lustálkodással, csendes olvasgatással tölti az egész család az időt. A folytatás is kellemes lehet: egy hirtelen ötlettel közös ebédelésre mennek egy közeli kiskocsmába, vagy pizzériába. Azért lehetnének sportosabbak! Hisz itt a tavasz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne rendezzen ma féltékenységi jeleneteket, mert ezzel mindent elronthat az életében. Próbálja megállni azt, hogy vissza akarja tartani a partnerét, ha őt mára külön partira hívták. Inkább keressen ön is egy mulatságot magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon kellemes napra számíthat: felhőtlen és vidám, és ez a jókedv most az önt körülvevőkre is átragad. A családtagjainak valóban nagy szükségük is van az ön lelki, szellemi támogatására. Főleg akkor, ha ön a családfő.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valakinek ajándékot szeretne ma venni, vagy valami módon kedveskedne neki. A baj csak az, hogy sehogy sem tud rájönni, mi lenne ennek a legmegfelelőbb módja, vagy tárgya. Kérdezze meg a kedvesét, vagy egy barátját!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mostanság roppant feledékeny, és mintha folyamatosan valamilyen lila ködökben lebegne. Amíg jól érzi magát benne üsse kő, de ha már szeretne talajt érni, akkor vegyen magára súlyokat. Például ma végre már kitakaríthatna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a Halak jegyűeket is társaságba, netán valami kései farsangba hívják. A baj csak az, hogy fogalma sincs, minek öltözzön. Ejtsen gyorsan útba egy kölcsönzőt, vagy válasszon valamilyen nagyon egyszerű megoldást: pl. egy álarc vagy paróka formájában.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: